Startpagina Contact

totaalbedrag = 0,00
afwerkingsproducten en hairspray

Toon enkel de producten van dit merk:

system coiffure
Move me Antifrizzy glazegeltextuur glaze met gegarandeerde sterke fixatie en een ultra-efficiënte thermische beveiliging voor föhn en stijltang. beschermd, goed gemodelleerd en met vocht gemeubileerd haar full gloss. Met bescherming tegen vocht.
250 ml
11.00 €
 
system coiffure
Move me Brilly brix:Glanzende spray met hitte schild - bescherming tegen vocht glans en bescherming voor steil haar in een enkele applicatie. De in het product formule van Brilly BRIX Molekülemit hoge refractie bieden directe glans, met gelijktijdige thermische beveiliging voor föhn en stijltang.. Met bescherming tegen vocht.
500 nl
15.00 €
 
system coiffure
Move me Crazy shape:Styling mousse - sterke greep; mousse voor styling en modellering met sterk instelling effect
300 ml
15.00 €
 
system coiffure
Move me Curly glaze:krullende glazuur is een vocht inbrengende gel room , voor de revival werd ontwikkeld door krullend haar. Zachte Een product met een merkbare en toch verstevigende textuur, krullend haar structuur, kracht en vitaliteit geeft. Zichtbaar anti-frizz effect en bescherming tegen vocht.
250 ml
13.00 €
 
system coiffure
Move me Dense crystals:Vloeibare kristallen met licht effect. Het Product omsluit de kofferbak haarvezel met een film en repareert haar Tot een glanzend effect Resultaat. voor perfecthHaar en zijde zachtheid.
100 ml
15.00 €
 
system coiffure
Move me Fixing wax:Verstevigend en glans gevend effect op waterbasis was met een extra sterk effect. H2O FIXING WAX gemodelleerd en herstelt het haar direct zichtbaar en duurzaam. Voor een vlekkeloze uitstraling en ultra-glos. Met bescherming tegen vocht
100 ml
11.00 €
 
system coiffure
Move me Fluffy :Volume mousse- Mousse aan de haarstructuur, volume en elasticiteit te geven.
300 ml
15.00 €
 
system coiffure
Move me Frizzy fix:Haar spray - sterke fixatie. Zeer sterke fixatie voor geweven Volumineuze styling. Sterke glans aan het haar. Coats het haar met een sterke en flexibele folie. niet het genereren van een flake effect Droogt snel. Kan gebruikt worden met een paar penseelstreken verwijderd. Zelfs na het spuiten het haar kan restylet zijn. Perfecte pasvorm zelfs met vocht.
500 ml
15.00 €
 
system coiffure
Move me Glue gel:ULTRA verstevigend Effect, extra sterk en maxi-intensief: lijm gel modellen Gecementeerde elk haar type voor een jonge, sterk geaccentueerd look. Onberispelijke stijl, uur onderhoud Met bescherming tegen vocht.
100 ml
10.00 €
 
system coiffure
Move me Groovy gel extra strong:een extra sterke gel die zich ontwikkelt was, zodat de styling besloten MODELLEN kan zijn. Sterke fixatie met extreme natuurlijkheid, laat geen residu vettig, en kunnen niet gemakkelijk borstelen,
250 ml
11.00 €
 
system coiffure
Move me Light wet look gel:moduleert het kapsel en laat een aangename, duurzame wet effect, dat het haar niet zwaar maakt light wet look houdt je haar stijl op een natuurlijke manier, zonder uitdrogen van de haren. Niet vettig.
250 ml
9.00 €
 
system coiffure
Move me shaping mat pomade:Matt plakken met een sterk verstevigend effect vormen MAT POMADE modelleert het haar en geeft het de gewenste vorm voor een natuurlijke afwerking en maximale controle. Perfect voor cool kapsels. Met bescherming tegen vocht.
100 ml
11.00 €
 
system coiffure
Move me Shine effect: een spray voor een glans effect voor op uw haar
300 ml
15.00 €
 
system coiffure
Move me Smoothy:is een smoothing, geschikt voor elk type ,haargel Serum. Naast de smoothing effect geeft het haar Volume en merkbaar kracht: het haar wordt sterker en voller, het kapsel houd langer. Uitstekende anti kroes effect en Bescherming tegen vocht
250ml
13.00 €
 
system coiffure
Move me wave energy:modulerende mousse voor krullend haar - antikroes-effect - bescherming tegen vocht –sterke vaste ,Golfenergie: dankzij de opvallende zachte textuur Wave Energy is het haar momentum en maakt het elastisch en krachtige zichtbaar antikroes en bescherming tegen vocht effect: USO - GEBRUIK: Toepassing: zoals gebruikelijk bij mousse.
300 ml
15.00 €